Nyttige Links


Når man er selvstændig, uanset om man er iværksætter eller har en etableret virksomhed, er det rart at kunne finde de nødvendige oplysninger. Vi har i  Videnpark Trekantområdet prøvet at gøre det nemt for dig, og vi har derfor samlet en masse links som vi ved man som selvstændig kan få brug for.

Vi vil gerne yde dig den service at du får samlet alle de nyttige oplysninger på ét sted, i stedet for at skal søge rundt på en masse forskellige sider. Det er nemlig vores filosofi, at det skal være nemt og overskueligt at være lejer hos os i Videnparken.
Vi gør en masse for at du ikke skal bekymre dig om alle de praktiske ting – dem skal vi nok sørge for. Derfor har vi også samlet alle de nyttige links du end måtte få brug for, i forbindelse med din virksomhed.

Videnpark Trekantområdets linkliste indeholder links til en række offentlige og private organisationer, som iværksættere og virksomheder kan have glæde af at kende og bruge:

 

Fredericia kommune
By og Erhverv
Fredericia Business 

 

SKAT:
SKAT’s hjemmeside

 

CVR Registeret:
CVR Registeret’s hjemmeside

 

Arbejdsløshedskasser for selvstændige:
ASE’s hjemmeside

DANA’s hjemmeside

 

Hent en skabelon til Forretningsplanen på www.startvaekst.dk

 

Vi håber at vores linkguide har hjulpet dig igennem de fleste spørgsmål du skulle have svar på og at du har fundet svarene.