Brochurer

Fortrappe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du lyst til at få mere at vide om mulighederne ved at bo i Videnpark Trekantområdet, har du her mulighed for at downloade vores
2 brochurer:

 

Mødelokaler 

Vores mødelokaler findes i flere forskellige størrelser, og dermed også til flere typer af møder. Du kan som lejer gratis booke et mødelokale til dine møder, og du kan yderligere bestille forplejning gennem vores reception. Videnpark Trekantområdet sørger yderligere for at dine mødegæster bliver taget godt imod, samt henvist til det rette mødelokale, som du har booket.
Hvis du har brug for at afholde et kursus, har vi også lokaliteterne til dette. I de større mødelokaler finder du alt det udstyr der hører sig et kursus til.

Har du specifikke ønsker: Så som ønske om speciel mad (vegetar, glutenfri m.m.) fremstilling af navneskilte,  print af kursusmateriale m.m. løser vi også gerne dette for dig.

 

Det siger vores lejere 

Vores lejere er dem der gør Videnpark Trekantområdet til det fantastiske sted det er. Uden dem var vi intet. Derfor gør vi hvad vi kan for at kunne servicere vores lejere på den bedste måde. Vi lytter meget til hvad vores lejere kunne tænke sig bliver ændret, hvis de føler at tingene kunne blive bedre. Vi kunne bl.a. i starten af 2016 imødekomme det store ønske om en udvidelse af parkeringsforholdende. Vi har yderligere lyttet til ønsket om at kunne tilbyde en ugentlig frokostordning, oprettet en lukket beboerside her på vores webside og meget mere.

At være lydhør og åbne over for vores lejere, betyder virkelig meget for os i Videparken. Man skal føle sig velkommen fra det sekund man som lejer eller gæst træder ind ad hoveddøren, og helt indtil man forlader os igen. Du og din virksomhed vil altid have førsteprioritet hos os.

Læs vores brochurer og find ud af hvad vi mere kan tilbyde dig som lejer i Videnpark Trekantområdet.