Lej et kontor i Videnpark Trekantområdet

Vores kontorlokaler i Videnpark Trekantområdet kan tilpasses din virksomheds behov, uanset om du er iværksætter eller har en etableret virksomhed.

Alle kontorlokaler er lyse og venlige og naturligvis med de nødvendige muligheder for opkobling til netværk m.m. Vores kontorlokaler findes i flere forskellige størrelser – fra 9 m2 til 60 m2 – så der er rig mulighed for at finde et kontor der passer til lige netop din virksomhed.

Du finder flere forkellige typer kontorlokaler hos os:

Kontor på ca. 9 m2:

Kontor på  ca.15 m2:

Kontor på ca. 20 m2:

Kontor på ca. 30 m2:

Kontor på ca. 60 m2:

Flyverkontor

Videnpark Trekantområdet giver dig også mulighed for at leje en arbejdsplads med et skrivebord og en stol i vores Flyverkontor, som bliver delt med andre i samme situation. Derfor har vi oprettet Flyverkontoret i vores professionelle erhvervshus:
Her kan du leje en fleksibel kontorplads for kun 1.040,-/mdr. (ex. moms) hvor internet, rengøring, lån af mødelokaler (i begrænset omfang) samt en masse anden service, er inkluderet i prisen. 

Vores Flyverkontor er for dig og din virksomhed der har brug for et ‘deltidskontor’, altså et kontor du kun skal bruge 1 – 2  gange om ugen . Enten fordi du har / er en sælger der er meget på landevejen, eller at du har en virksomhed som har de fleste opgaver ude af huset, og derfor sjældent er på kontoret.

Flyverkontor_2

Flyverkontor_1

Flyverkontor_3

Ring og hør nærmere på telefon 76 22 11 00 eller send en e-mail og aftal gerne tid til en fremvisning.
Vi vil mægtig gerne vise dig rundt, så du kan se og opleve den energi og den stemning vi er så stolte af her i huset.