Udtalelser fra tilfredse lejere

Møde-4

Der er en dejlig stemning hos os i Videnparken.

Det smitter!

Vi mødes på kryds og tværs af
faggrupper og får en hyggesludder over en kop kaffe, eller snakker forretning.

Begge dele er rigtig dejligt.

Læs med, og hør hvorfor det er så godt at bo
i Videnparken:

Videnpark-netværket giver resultat på bundlinjen
Videnparken er et fantastisk sted og  synergi-effekten er enorm. Her bor mange forskellige virksomheder, så der er altid nogen at sparre med. Hos Archersoft har vi fået flere nye kunder via netværket i Videnparken, og det er da til at tage og føle på.
Jens Fudge, Archersoft

 

Videnparken har givet os professionelle omgivelser
Vi har fået kontor i Videnparken for, at ‘komme hjemmefra’ og få en struktur i hverdagen. Beliggenheden er fantastisk ift. når vi holder møder med forretningsforbindelser.
Faktisk kører vi ikke længere rundt til dem, de kommer til os. Desuden er faciliteterne professionelle og personalet utroligt fleksible og hjælpsomme.
Ole Andersen, Street Handball

 

Inspirerende miljø med veletableret infrastruktur
Jeg valgte Videnparken, fordi jeg her fandt et inspirerende miljø med en veletableret infrastruktur, lyse lokaler og en venlig og imødekommende reception – helt igennem professionelt.
Jens Thomsen, MIT Healthcare

 

Gode kollegaer og videndeling
Office House har et meget stort netværk af samarbejdspartnere, men hovedparten af kontakten foregår online. Derfor er det uvurderligt, at jeg har mine fysiske ‘kollegaer’ her i Videnparken. Jeg kan kun anbefale virksomheder at investere i et eksternt kontor. Man bliver simpelthen mere professionel, både udadtil og i måden, man tænker og handler på.
Anne-Mette Rasmussen, Office House

 

Professionel service og fleksibilitet
Da vi skulle vælge lokaler til vores kontor i Vestdanmark, fokuserede vi straks på Trekantområdet. Vi valgte Videnparken på grund af den centrale placering lige ved motorvejsafkørsel 59, muligheden for at flytte internt på adressen i takt med vores ekspansion, samt de services, som følger med lejemålet.  Kombineret med den gode service og Videnparkens præsentable fremtoning, var valget let!
Søren Hyre-Fenneberg, A2