Udtalelser fra tilfredse lejere

Møde-4

Der er en dejlig stemning hos os i Videnparken.

Det smitter!

Vi mødes på kryds og tværs af faggrupper og får en hyggesludder over en kop kaffe, eller snakker forretning.

Begge dele er rigtig dejligt.

Læs med, og hør hvorfor det er så godt at bo
i Videnparken:

 

I Videnparken er professionalisme og højt serviceniveau første prioritet
”Jeg har valgt Videnpark Trekantområdet som tilholdssted for min virksomhed, fordi jeg betragter huset som et kraftcentrum i området indenfor iværksætteri og vidensdeling.

En anden årsag til valget af Videnpark Trekantområdet, er den diversitet af mennesker og virksomheder som er i huset. En virksomhed tror jeg udvikler sig bedst, ved at spejle sig i andre. Nogle gange skal man gøre mere som de andre, og nogle gange skal man gøre tingene på en helt anden måde – det at vælge Videnparken er noget af det bedste jeg har gjort for min virksomhed.

I Videnparken er professionalisme og højt serviceniveau første prioritet, og alle de ansatte i erhvervshuset er utroligt imødekommende, og det virker til at stort set alt kan lade sig gøre.”
Ronni Høirup, 7K Media ApS

 

Videnpark-netværket giver resultat på bundlinjen
Videnparken er et fantastisk sted og  synergi-effekten er enorm. Her bor mange forskellige virksomheder, så der er altid nogen at sparre med. Hos Archersoft har vi fået flere nye kunder via netværket i Videnparken, og det er da til at tage og føle på.
Jens Fudge, Archersoft

 

Videnparken giver os lejere dejlige omgivelser i et professionelt miljø
Som lejer i Videnparken får du mulighed for at koncentrere dig om din virksomhed. Her er en meget velfungerende reception, mødelokaler, dejlige kolleger som samtidig giver et fantastisk netværk.

Her er en afslappet, hyggelig og rar stemning hvor du samtidig har mulighed for sparring med de andre virksomheder – indenfor utrolig mange brancher.

Videnparken har tillige en central placering tæt på motorvejen. Jeg har haft min dagligdag her i Videnparken i efterhånden mange år og jeg kan varmt anbefale stedet.
Per Mathiessen, M Finansinvest (aut. inkassovirksomhed)

 

Gode kollegaer og videndeling
Office House har et meget stort netværk af samarbejdspartnere, men hovedparten af kontakten foregår online. Derfor er det uvurderligt, at jeg har mine fysiske ‘kollegaer’ her i Videnparken. Jeg kan kun anbefale virksomheder at investere i et eksternt kontor. Man bliver simpelthen mere professionel, både udadtil og i måden, man tænker og handler på.
Anne-Mette Rasmussen, Office House